VIDEOTUOTANTO

LS Creative tekee kiinnostavia, luovia ja mukaansatempaavia videoita kilpailukykyiseen hintaan. Jokaisen toimeksiannon tavoitteena on ainutlaatuinen tarina, joka liikuu loogisesti klipistä toiseen ylläpitäen katsojan mielenkiinnon videon alusta loppuun saakka. Asiakkaana saat mielenkiintoisen ja laadukkaan videon, joka taatusti vetoaa kohdeyleisöösi. 

Yksi selkeä ja järkevä hinta tarpeestasi riippuen. 

Ota yhteyttä, ja keskustellaan ensin visiostasi. 

Tämän jälkeen saat videollesi heti yhden selkeän kokonaishinnan. Koska hinnoittelun ei tarvitse olla monimutkaista. 

Hintaan sisältyy kaikki videoelinkaaren vaiheet: suunnitteluvaihe, tuotanto, musiikki (päätetään yhdessä), editointi, grafiikat, audio ja värikäsittely.

Jos kuitenkin mieluummin haluat joustavuutta ja hinnan tuntilaskutusperiaatteella, sekin onnistuu. 


"Avaimet käteen" -palveluna koko videotuotanto suunnittelusta korkealaatuiseen editointiin asti.

Suunnittelemme aluksi yhdessä, millaisen videon haluat ja ketä varten se tehdään. Joko jalostamme olemassa olevia ideoitasi tai saat valmiin ehdotuksen, mikäli tarkempaa visiota ei ole. Sitten sovitaan tarkemmin, missä, mitä, miten ja milloin. Jälkiproduktio koostuu taas audion valinnasta, editoinnista, värikäsittelystä, tekstigrafiikasta jne.   

Kaikkiin vaiheisiin kuuluu jatkuva yhteydenpito.

Kun video on valmis, saat sen tarkasteltavaksi. Jos haluat pieniä korjauksia, ne tehdään. Lopuksi saat videon haltuusi haluamallasi tavalla. 

Tarjoomaan kuuluu muun muassa:  

• Tuote-esittelyvideot • Mainosvideot • Koulutusvideot • Musiikkivideot • Yritysesittelyvideot • Tapahtumavideot


VALOKUVAUS

Saat halutessasi videotuotannon lisäksi myös valokuvat. Valokuvat tulevat osaksi videoprojektin kokonaishintaa. Esimerkiksi yrityksesi asiakasreferenssivideota varten on suositeltavaa ottaa myös muutama valokuva, jotka voit liittää osaksi referenssikertomusta. 


COPYWRITING

LS Creative tekee myös sisältömarkkinointikokonaisuuksia, jossa videon ympärille rakennetaan tekstiosuus (ja halutessasi lisäksi valokuvat). Tällainen teksti voi olla vaikkapa markkinoiva kooste videosi sisällöstä. Mikäli tarvitset siis esimerkiksi blogiasi tai nettisivujasi varten hyvin kirjoitetun tekstiosuuden esimerkiksi videon oheen, saat LS Creativelta tällaisen kokonaispaketin tarpeisiisi räätälöitynä.